vakgarage_29 (1)

HONDA YOUNGTIMERS

Door zijn jarenlange ervaring met het merk Honda is Leendert Krijger opgegroeid tussen de bijzondere modellen van dit technisch hoogstaande merk. Wanneer u in het bezit bent van een Honda zoals de NSX, S2000, Integra Type R, CRX of andere bijzondere Honda’s met de VTEC technologie, dan bent u bij mij aan het goede adres voor het onderhoud aan uw bijzondere bezit. Ik zie uw auto namelijk als iets bijzonders en behandel die dan ook met  passie en liefde maar wel met het oog op juist en correct onderhoud.

Deze Honda’s kenmerken zich ook door de in principe onverslijtbare techniek mits zij wel goed worden onderhouden. Omdat deze modellen inmiddels meer bijzonder worden en dienovereenkomstig ook de kennis van onderhoudsbedrijven wegvalt kan ik u als geen ander de service en kwaliteit leveren die deze auto’s verdienen, ik ben met deze auto’s opgegroeid! 

Ook wanneer u wat verder woont, maakt u gerust een afspraak. Wij kunnen dan overleggen hoe het beste uw auto te behandelen, onze wachtruimte met leesttafel staat tot uw beschikking bij een korte onderhoudsbeurt en wanneer het langer moet duren staat een leenauto ter beschikking.