BEREKEN UW PRIJS 
EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud voor een vaste prijs
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • Specialist in Heinkenszand e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Autogarage Heinkenszand

Graag stel ik mij aan u voor met mijn autobedrijf in Heinkenszand aan het Clara’s Pad nr. 22. Geboren en getogen op Zuid Beveland was ik als 11-jarige al gefascineerd door alles wat met autotechniek te maken had. Na de basisschool ben ik dan ook verder gegaan in deze richting en heb de nodige opleidingen gedaan zoals:

- MTS Voertuigentechniek
- Diagnosetechniek
- Managementopleidingen Automotive University
- IVA

Als 19 jarige ben ik vervolgens aan de slag gegaan bij AMZ/de Muynck in Borssele om mijzelf te verdiepen in de praktische techniek van vrachtwagens en touringcars. Vervolgens ben ik als 22 jarige aan de slag gegaan als monteur bij Honda Jan van Dijk in Brielle waar ik het praktische vak van automonteur heb geleerd. Toen Honda in 2004 een vestiging in Goes opende ben ik daar gaan werken en van 1e monteur en werkplaatschef doorgegroeid naar vestigingsleider.

Omdat de wens van het ondernemerschap bleef kriebelen en ik het sleutelwerk miste stond voor mij als een paal boven water om de kans aan te pakken om in Heinkenszand een dorpsgarage te beginnen waar ik mijn ambitie kan verwezenlijken om mijn eigen bedrijf te realiseren.

Vertrouwen, transparantie en communicatie staat centraal in mijn relatie met u om uw auto zo goed mogelijk te verzorgen. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, apk, banden of een uitlaat of wat dan ook: Leendert Krijger is als geen ander in staat om uw auto te verzogen tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Om u een “garantie” te kunnen geven op de kwaliteit van mijn diensten heb ik ook besloten om mij direct aan te sluiten bij de “Vakgarage”organisatie. De eisen die deze organisatie aan deelnemers stelt zijn zodanig dat de consument, u dus, gewaarborgd is van kwalitatieve dienstverlening.

Graag nodig ik u uit om kennis te komen maken, loop gerust binnen!

 

Contact

Clara'spad 22
4451 HD Heinkenszand
info@vakgarageleendertkrijger.nl