chiptuning_1.jpg

Camper Chiptuning; optimalisatie per camper

Vakgarage Leendert Krijger houdt rekening met uw persoonlijke wensen en realiseert daarbij ook een maatwerk camper chiptuning.

Wat is camper chiptuning?

Het optimaliseren van campers richt zich met name op trekkracht of wel het koppel. Iedere moderne camper is uitgerust met een motormanagement systeem dit is de aansturing van de motor en hierin realiseren we per toerental en gaspedaalstand een optimale afstelling.

Op basis van de originele instellingen voeren we een op maat geschreven camper chiptuning uit. Hierbij is het uitgangspunt betrouwbaarheid. Niet zozeer de laatste pk uit de motor halen, maar een optimaal vermogensverloop, extra koppel onderin het toerengebied en meer rijcomfort.

De voordelen van camper chiptuning

Camper chiptuning betekent bij Vakgarage Leendert Krijger per camper een unieke/ individuele afstelling. Per versnelling, per toerental en per gaspedaalstand de meest optimale afstelling resulterend in verbeterde rijeigenschappen en extra rijcomfort. Gezien het (bij belading) vaak forse gewicht alsmede de extra hoogte, zorgt Vakgarage Leendert Krijger op betrouwbare en uiterst professionele wijze voor een flinke toename van rijcomfort.