APK in Heinkenszand 

Bij  Vakgarage Leendert Krijger is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Leendert Krijger uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Leendert Krijger geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Heinkenszand die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Heinkenszand en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Heinkenszand? Kom dan langs Clara'spad 22 in Heinkenszand (Zeeland). Of neem contact op via mail info@vakgarageleendertkrijger.nl of bel naar 0113-853209.

Contactgegevens

Vakgarage Leendert Krijger
Clara'spad 22
4451 HD Heinkenszand

tel.: 0113-853209
mail: info@vakgarageleendertkrijger.nl